Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

Cursus aanbod Reiki BhiSajya

Reiki BhiSajya leert u op een heel praktische manier de principes van Reiki zodat u daarna direct in staat bent om uzelf, maar ook anderen en bijvoorbeeld uw huisdieren te behandelen.

Of u de reiki alleen voor uzelf, in uw naaste omgeving of in uw werk wilt gaan gebruiken, de cursus is voor iedereen geschikt. Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met uw wensen en doelen zodat u optimaal gebruik kunt gaan maken van de energie. Na de cursus heeft u de energie altijd bij de hand en is het direct inzetbaar voor allerlei klachten en ongemakken, zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal gebied.

Daarnaast verandert er tijdens de cursus veel in uw energiesysteem en komt er meer balans in uw leven. U leert hoe u uzelf (of anderen) op een natuurlijke manier in balans kunt brengen en gaat de werking van energie beter begrijpen. Veel cursisten geven na enkele weken aan zich sterker en rustiger te zijn gaan voelen en meer zelfvertrouwen te hebben gekregen. Veel hooggevoelige of 'High Sensitive Persons' (HSP-ers) hebben baat bij een cursus doordat ze leren zichzelf beter te beschermen en hierdoor minder last van verstorende energieën hebben. 

Naast de cursisten die de cursus echt voor zichzelf en hun naaste omgeving hebben gevolgd zijn inmiddels fysiotherapeuten, voetreflextherapeuten, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, osteopaten, psychologen, ICT-ers, defensiemedewerkers, enkele wetenschappers en vele medewerkers uit de zorg opgeleid door Reiki BhiSajya om extra invulling aan hun werk en behandelingen te geven.

Reiki is een verrijking in uw leven en zal een echt verschil gaan maken, waar u het ook voor gebruiken wilt!

 

Klik hieronder bij de diverse cursusmogelijkheden voor alle details.

 

Cursus reiki eerste graad

Cursus reiki tweede graad

Cursus reiki 3A

Opleiding Reikimaster

Opfrisavond voor eerdere reikicursisten

Cursus voor bedrijven