Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki IIIa, practitioner, aspirantmaster (Shinpiden)

Wilt u ook kunnen werken met het mastersymbool en de masterinwijding ontvangen? Of wilt u een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier reikibehandelingen te kunnen geven?

U kunt dan de cursus Reiki IIIa volgen. U wordt dan aspirant master en ontvangt dan de masterinwijding en het mastersymbool. Uw behandelingen worden zeer krachtig en u kunt uw technieken volledig ontwikkelen.

Reiki IIIa biedt groei en ontwikkeling op spiritueel niveau. Wanneer u de cursussen reiki I, II en IIIa bij Reiki BhiSajya heeft gevolgd en voldoende behandelingen en ervaring in eigen kring heeft opgedaan kunt u als practitioner uw eigen praktijk opzetten. Wilt u ook les gaan geven dan kunt u de Reikimasteropleiding bij Reikipraktijk BhiSajya volgen. Het is dan niet nodig de cursus IIIa eerst te volgen

Lesstof

  • Korte herhaling van de lesstof van reiki II met de bijbehorende symbolen
  • U leert het reikimastersymbool en het bijbehorende mantra kennen
  • U ontvangt de masterinwijding (of initiatie). Dit is de laatste inwijding van het reikitraject en uw behandelingen nemen hierdoor zeer sterk in kracht toe.
  • Oefeningen voor gronding en aurareiniging
  • U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat bij afsluiting

Cursusdata, tarief en locatie

 

Aankomende cursusdata 2023:

Dinsdag 22 augustus (vol)

Dinsdag 28 november (nog 2 plaatsen beschikbaar)

De cursusdata hierna worden later gepland en hier vermeld. 

Lestijden:

Een dag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: 

De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland.  Zie adres en contact voor een routebeschrijving. 

Tarief: 225,-

Aanmelden