Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reikimasteropleiding

Indien u de cursus Reiki I en II of Reiki IIIa heeft gevolgd en anderen wilt gaan opleiden kunt u de beroepsopleiding tot Reikimaster volgen. Dit is mogelijk wanneer u zelf over een uitgebreide ervaring beschikt en langere tijd veel met reiki hebt gewerkt.

Tijdens deze opleiding ontvangt u de masterinitiatie met bijbehorende symbolen, loopt u stage en leert u hoe u anderen kunt initiëren. Ook wordt u begeleid in het opzetten van een praktijk.

Deze opleiding vraagt een grote toewijding en leert u alles wat u moet weten om zelf te kunnen starten.

Deze cursus is ook mogelijk wanneer u de cursus reiki I en reiki II bij een andere master heeft gevolgd. Maakt u in dat geval een afspraak om kennis te maken en alle wensen en mogelijkheden door te nemen.

Duur en opzet traject

Reikipraktijk BhiSajya biedt een volledig mastertraject aan waarin u wordt opgeleid tot zelfstandig reikimaster. Na deze beroepsopleiding kunt u zelf cursisten gaan opleiden. Reikipraktijk BhiSajya begeleidt u in het traject en zorgt dat u professioneel aan de slag kunt.

Aan het begin van het traject wordt een programma op maat gemaakt en worden alle afspraken en stages ingepland zodat u weet wanneer uw opleiding afgerond zal zijn. De lengte van de opleiding is gemiddeld vier maanden, afhankelijk van ervaring in behandelingen en kennis.

U ontwikkelt onder begeleiding van BhiSajya uw eigen lesmateriaal, cursusopbouw en certificaten en leert hoe u anderen gaat initiëren. Aan het eind van het traject ontvangt u de masterinitiatie en het daarbij behorende certificaat. Hierna blijf ik uiteraard beschikbaar voor ondersteuning.

Na deze opleiding kunt u goed voorbereid als reikimaster aan de slag en kunt u zich tevens als master laten registreren bij Beroepsvereniging van Reiki Masters Cirkel.

Cursuslocatie

De cursus wordt gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving.

Aanmelden