Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

De reikibehandeling

De behandeling wordt gegeven in een rustige omgeving. Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel en wordt de energie door middel van de handen doorgegeven. De handen worden op of boven uw lichaam gehouden.

Soms is de energie als warmte, als tinteling of juist als kou voelbaar. De energie gaat door kleding (zelfs door gips) heen, dus u hoeft geen kleding uit te doen.

De energie werkt in op alle gebieden. Naast de rechtstreekse werking op lichamelijk gebied (vaak een pijnklacht) werkt het net zo sterk op emotioneel en mentaal gebied. U voelt rust en ontspanning ontstaan die nog lang na kunnen werken.

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om de rest van de dag wat rust te nemen. Veel water drinken helpt het lichaam om de losgekomen afvalstoffen af te voeren en de werking van de behandeling te versterken.

Reiki kan veilig naast de reguliere behandelmethoden worden gebruikt maar is niet bedoeld als vervanging hiervan. 

Voorbeelden  

Klachten als gevolg van overbelasting, na medicijngebruik om afvalstoffen te verwijderen, om spanningen te verminderen, bij vermoeidheid, bij een botbreuk of wondgenezing, chronische pijnen, suikerziekte, brandwonden, gewrichtspijnen, hoofdpijn, migraine en klachten zoals rsi zijn goed te behandelen.

Ook bij emotionele of mentale klachten zoals stress, onrust, twijfels, slaapproblemen, malende gedachten of burn-out geeft een reikibehandeling vaak verbetering en ontstaat er een gevoel van balans en rust.

Daarnaast kan een behandeling verhelderend zijn bij levensvraagstukken of het vastzitten in belemmerende patronen. Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden van klachten waar goede resultaten van bekend zijn.  

De werkzaamheid is afhankelijk van de oorzaak en de duur van de klachten. Een lang bestaande klacht heeft vaak wat meer tijd of behandelingen nodig om te kunnen verbeteren of te genezen.  

(Bij een net ontstane brandwond kunt u even contact opnemen, ik ben dan altijd bereid om op afstand een behandeling te geven)


Reiki bij ernstige ziekten  

Bij ernstige ziekten zoals kanker maar ook als stervensbegeleiding is reiki geschikt als complementaire therapie. De behandeling is dan vooral gericht op ontspanning, pijnvermindering, het versterken van het imuunsysteem of acceptatie. Ook voor gezinsleden kan een behandeling versterkend en heilzaam zijn. Indien u dit wilt kan een behandeling op locatie worden gegeven volgens de geldende richtlijnen hiervoor.  

In veel ziekenhuizen en instellingen in Amerika, Canada, Egypte, België en Engeland wordt reiki inmiddels als aanvullende en ondersteunende therapie gegeven. Momenteel zijn in meer dan 76 ziekenhuizen in Amerika reikitherapeuten dag en nacht werkzaam. De resultaten zijn erkend door vele reguliere artsen.  

Wanneer u zelf als gezinslid reiki wilt leren geven om een ziek gezinslid te kunnen ondersteunen is het mogelijk om hiervoor een korte gerichte cursus te volgen. Deze cursus wordt individueel gegeven en kan altijd op korte termijn worden ingepland. Bent u zelf ziek en wilt u zichzelf kunnen behandelen om bijvoorbeeld pijn te verminderen of rustiger te worden? In dat geval is het vaak ook mogelijk de inwijdingen te krijgen. Deze inwijdingen kunnen op locatie worden gegeven. Neemt u voor alle mogelijkheden contact op met annette@reiki-bhisajya.nl

 

 

Behandeltarieven (inclusief BTW)

Volledige behandeling (behandeling van een uur)

60 euro

Verkorte behandeling (behandeling van een half uur)

35 euro

Behandeling op afstand

35 euro

Behandeling aan huis, afhankelijk van afstand en tijd

In overleg

Bachbloesemconsult, inclusief kuur voor drie weken

15 euro

 

 

Soms wordt een reikibehandeling aangevuld met een Bachbloesemtherapie, een op maat gemaakte essence die de reikibehandeling ondersteunt.


 

 

Behandelingen worden naar wens overdag of 's avonds gegeven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Laat dan hieronder uw bericht achter. U ontvangt altijd binnen een dag een reactie. Mocht dit niet zo zijn check dan svp uw spambox of neem telefonisch contact op. Er blijkt soms mail niet aan te komen...

De praktijk is gesloten van maandag 8 juli t/m zondag 4 augustus. 

 

Lees voor u een afspraak maakt ook de voorwaarden op deze site.