Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Oefenmiddag voor cursisten 

Voor iedereen die de cursus Reiki I bij Reikipraktijk BhiSajya heeft gevolgd en graag de behandeltechnieken eens wil opfrissen of ervaringen wil uitwisselen met medecursisten organiseert Reikipraktijk Bhisajya een aantal keer per jaar een gezellige oefen- en bijpraatmiddag. 

Deze wordt gehouden in het sfeervolle pand van Sportsalon SanaVitala in Hoogland. Tijdens deze middag zijn behandeltafels en stoelen beschikbaar en is er ruimte om met uw medecursisten wat te drinken.  


Datum

De eerstvolgende oefenmiddag is  waarschijnlijk in september of oktober 2021, in verband met het coronavirus is dat nog niet goed te voorspellen.  Wanneer er weer eentje gepland is wordt het op deze pagina aangegeven.

In verband met de ruimte en het aantal behandeltafels graag van te voren aanmelden via onderstaand formulier. Er is ruimte voor maximaal 22 personen.  Door het grote aantal aanmeldingen is deze middag alleen bedoeld voor cursisten van BhiSajya zelf.


Locatie

Sportsalon SanaVitala 
Zevenhuizerstraat 126
3828 BH Hoogland

De sportsalon vindt u tegenover bakkerij de Kletersteeg en naast Cafetaria Hoogland. U kunt gratis parkeren aan de achterzijde, via de ingang rechts naast SanaVitala.


Aanmelden


Een impressie