Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Hartelijk welkom bij Reiki BhiSajya!

 Reiki BhiSajya in Hoogland bestaat inmiddels 25 jaar en heeft meer dan 650 cursisten opgeleid in de ambachtelijke manier van werken met de krachtige reiki energie. 

De cursussen worden gegeven volgens het 'Traditional Usui System of Natural Healing'

Doordat alle cursussen in kleine groepjes worden gegeven is er veel individuele aandacht en begeleiding wat essentieel is om de energie goed te leren kennen.  Reiki is een ambacht en alleen een goede basistraining zorgt voor goede behandelaars die de energie begrijpen en er op een ethisch verantwoorde manier mee kunnen werken. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de cursisten plezier in het behandelen hebben en hier veel zelfvertrouwen in en door krijgen. Hieraan wordt veel aandacht besteed tijdens de workshops. U ontvangt de traditionele inwijdingen en technieken en leert deze op een praktische manier toe te passen volgens hedendaagse maatstaven.

Reiki zweverig? Nee hoor, niet bij BhiSajya!
Reiki heeft voor veel mensen nog een zweverig image maar dat is echt ten onrechte. De cursussen en behandelingen richten zich op de uitdagingen die deze tijd met zich meebrengt. Juist nu is het vaak lastig staande te blijven en Reiki kan daar op een heel praktische manier bij helpen. Natuurlijk komt ook de spirituele kant aan bod maar juist de balans tussen spiritualiteit en praktijk zijn heel belangrijk. De eeuwenoude manier van helen is perfect toe te passen in onze hedendaagse manier van leven.  

Klik hier voor het cursusaanbod.    Klik hier voor behandelingen


Reiki BhiSajya

Annette Verhoeven

Reikimaster volgens 'The Traditional Usui System of Natural Healing'  

 Praktijkadres: Tingieterstraat 18, 3828XH Hoogland

 Tel: 033-4807236/06-38190320

Mail: annette@reiki-bhisajya.nl 

Aangesloten bij de Vereniging van ReikiMasters Cirkel