Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Hartelijk welkom bij Reiki BhiSajya!

 

Reiki BhiSajya in Hoogland bestaat inmiddels 25 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het geven van Reikicursussen van goede kwaliteit met veel individuele aandacht.

Reiki BhiSajya geeft les volgens het 'Traditional Usui System of Natural Healing' en heeft een lesprogramma waarin u volledig vertrouwd gemaakt wordt met deze mooie techniek. 

Inmiddels volgden meer dan 600 cursisten deze training, iets waar we trots op zijn!


Reiki is een natuurlijke geneeswijze gebaseerd op het werken met universele levenskracht. Het woord Reiki betekent letterlijk 'Universele Levensenergie'.  Deze energie bevindt zich van nature in ons lichaam en overal om ons heen. In optimale staat zorgt dit voor balans en kracht in lichaam en geest.

Indien de energiehuishouding verstoord is kan dit aanleiding geven tot klachten van lichamelijke, emotionele en/of mentale aard. Deze verstoringen in een lichaam zijn door een reikibehandelaar vaak te voelen en door een bepaalde frequentie naar deze locaties te laten stromen ontstaat daar vaak een gevoel van warmte of tinteling. Het lichaam kan deze externe energie gebruiken om de blokkades op te heffen en het genezingsproces te activeren. Daarnaast zorgt de energie voor meer mentale stabiliteit waardoor mensen sterker in hun schoenen komen te staan.

Klik hier voor meer informatie over het cursusaanbod.

Klik hier voor meer informatie over de behandelingenReiki BhiSajya

Annette Verhoeven

Reikimaster volgens 'The Traditional Usui System of Natural Healing'  

 Praktijkadres: Tingieterstraat 18, 3828XH Hoogland

 Tel: 033-4807236/06-38190320

Mail: annette@reiki-bhisajya.nl 

Aangesloten bij de Vereniging van ReikiMasters Cirkel