Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

Over Annette

Ik ben Annette Verhoeven-Surquin en ben in 1998 als reikitherapeut gestart met Reikipraktijk BhiSajya. Nadat ik in 2002 mijn mastergraad heb gehaald ben ik ook als Reikimaster-teacher gaan werken en ben me vooral gaan richten op het ontwikkelen en geven van cursussen en workshops. 

Als aanvulling heb ik trainingen gevolgd in mediumschap en spirituele ontwikkeling bij docenten (o.a. Brenda Lawrence) van het Arthur Findlay College in Stansted, Essex en ben gaan werken met Bachbloesemtherapie.

Ik heb als specialisatie een aanvullende opleiding gevolgd als reikitherapeut in de gezondheidszorg. Deze opleiding is gericht op het werken in ziekenhuizen en het bevorderen van de samenwerking met de reguliere geneeskunde.

Daarnaast volgde ik een training Rainbow reiki bij Walter Lübeck, de bekende Duitse reikimaster die veel boeken over de verschillende reikivormen en hun toepassingen heeft geschreven.

Momenteel geef ik naast de behandelingen iedere maand een aantal cursussen volgens "The Traditional Usui System of Natural Healing". De combinatie van behandelen en het geven van cursussen is erg afwisselend en fijn om te doen.

De behandelingen zijn rustig en relaxt, de cursussen altijd ontspannen en praktijk gericht. Het is leuk om te zien hoe cursisten zich voor het eerst bewust worden van de energiestroom en een medecursist behandelen.

Mijn werkwijze en overtuiging

Zelf ben ik een groot voorstander van een vrij nuchtere en praktische manier van behandelen en lesgeven. Het vertalen van een eeuwenoude manier van healen naar een hedendaagse toepassing zonder de traditionele waarden uit het oog te verliezen is mijn grote uitdaging.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn cursisten plezier in het behandelen hebben en hier veel zelfvertrouwen in en door krijgen. Hieraan wordt veel aandacht besteed tijdens de workshops.

Reiki BhiSajya is aangesloten bij de vereniging van Reikimasters Cirkel die een voorstander is van betaalbare lestarieven. U leert de traditionele manier van healen voor een eerlijke prijs.  Binnen Nederland zijn grote verschillen in lesgeld, vooral zichtbaar in het tarief van de cursus reiki 2 en 3. Ook in kwaliteit zijn er helaas grote verschillen, ook in de duurdere afsplitsing. Het lesmateriaal en de cursusinhoud van Reikipraktijk BhiSajya is zeer compleet en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk kennis op de juiste manier wordt doorgegeven aan de leerlingen. 

U ontvangt de traditionele inwijdingen en technieken en leert deze op een praktische manier toe te passen volgens hedendaagse maatstaven. Reiki 2.0!

Heeft u interesse om een cursus of behandeling te volgen?

Kijk voor meer informatie bij behandelingen of bij de cursusinformatie. Natuurlijk kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen, vragen om de brochure of even komen kennismaken.