Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Over Annette

Mijn naam is Annette Verhoeven en in 1998 heb ik Reikipraktijk BhiSajya opgericht, waarbij ik als reikitherapeut ben gestart met het geven van behandelingen.  Nadat ik in 2002 mijn mastergraad heb gehaald ben ik ook als Reikimaster-teacher gaan werken en ben me vooral gaan richten op het ontwikkelen en geven van cursussen en workshops.  Het systeem waar Reiki BhiSajya mee werkt is  "The Traditional Usui System of Natural Healing”.  Reiki BhiSajya werkt met deze traditionele technieken en geeft deze ook door aan haar cursisten. 

Als aanvulling heb ik trainingen gevolgd in mediumschap en spirituele ontwikkeling bij docenten (o.a. Brenda Lawrence) van het Arthur Findlay College in Stansted, Essex en ben gaan werken met Bachbloesemtherapie. 

Daarnaast volgde ik een training bij Walter Lübeck, de bekende Duitse reikimaster die veel boeken over de verschillende reikivormen en hun toepassingen heeft geschreven. 

Ook zijn de trainingen die ik heb gevolgd bij Tulku Lobsang, de Tibetaanse lama en arts uit Oost-Tibet, heel waardevol gebleken in het leren begrijpen van energie, het nut van het goed met je benen op de grond staan en vooral het belang van het hebben van aardse humor. De balans tussen spiritualiteit en het leven op aarde is voor veel mensen een lastige zoektocht en deze lessen zijn een verademing geweest door de uitleg van de eenvoud ervan.

Als specialisatie heb ik nog een aanvullende opleiding gevolgd als reikitherapeut in de gezondheidszorg. Deze opleiding is gericht op het werken in ziekenhuizen en het bevorderen van de samenwerking met de reguliere geneeskunde.

Als master bij Reiki BhiSajya ben ik aangesloten bij de  Vereniging van ReikiMasters Cirkel. Deze vereniging streeft eerlijke tarieven en een hoge kwaliteit van lesgeven na.