Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Cursussen 

Voor iedereen die interesse heeft in het werken met energie en deze behandeltechniek zelf wil leren heeft Reiki BhiSajya een compact maar duidelijk en volledig lesprogramma. De cursussen worden in kleine groepjes gegeven waarin u leert om uzelf en anderen te behandelen. 

Tijdens de cursussen leert u de geschiedenis van Reiki en de werking van de energie goed kennen. Daarnaast bestaat een cursus uit de inwijdingen en het samen leren voelen van de kracht van de energie doet zodat u hier direct mee aan de slag kunt.

Of u de reiki alleen voor uzelf, in uw naaste omgeving of in uw werk wilt gaan gebruiken; de cursus is voor iedereen geschikt. Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met uw wensen en doelen zodat u optimaal gebruik kunt gaan maken van de energie. Na de cursus heeft u de energie altijd bij de hand en is het direct inzetbaar voor allerlei klachten en ongemakken, zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal gebied.

Bijkomende voordelen:

Tijdens de cursus verandert er veel in uw energiesysteem en daardoor komt er meer balans in uw leven. U leert hoe u uzelf (of anderen) op een natuurlijke manier in balans kunt brengen en gaat de werking van energie beter begrijpen. Veel cursisten geven na enkele weken aan zich sterker en rustiger te zijn gaan voelen en meer zelfvertrouwen te hebben gekregen. Veel hooggevoelige of 'High Sensitive Persons' (HSP-ers) hebben baat bij een cursus doordat ze leren zichzelf beter te beschermen en hierdoor minder last van verstorende energieën hebben.

Als Aanbevolen Opleider van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel voldoen mijn cursussen aan alle kwaliteitseisen. Lees hierover meer op de pagina Verklaring van Kwaliteit en bekijk de voorwaarden.


Klik op één van de onderstaande cursussen voor meer informatie: 

Reiki 1
Reiki 2
Reiki 3a
Reiki 3B (Reikimaster)
Opfriscursus