Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki I, de eerste graad (Shoden)

Reiki BhiSajya leert u tijdens de cursus Reiki 1 op een ontspannen en praktische manier hoe u uzelf en anderen kunt gaan behandelen. U wordt afgestemd (ook genaamd ingewijd) op de universele energie waardoor energiebanen, chakra's en de aura worden gebalanceerd en vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.

U leert hoe de energie werkt en wat de mogelijkheden en toepassingen zijn. Direct na de cursus kunt u zelfstandig een reikibehandeling geven aan bijvoorbeeld familieleden, vrienden, kennissen, buren en huisdieren. Ook is het vaak mogelijk reiki te gebruiken in uw werk, de stof tijdens de cursus wordt hierbij aangepast aan uw wensen en doelen.

Naast het kunnen geven van behandelingen is de cursus reiki I voor veel mensen een omslagpunt in hun leven. De cursus leert u de werking van energie in het dagelijkse leven waardoor u beter begrijpt waardoor u door bijvoorbeeld een drukke stad erg moe kunt worden of hoe u uw hoofd 's nachts rustig kunt maken. U leert wat u kunt doen wanneer u bijvoorbeeld van alles tegelijk aan het doen bent maar niets af komt...

Klik hier voor alle cursustarieven.

Lesstof

De lesstof bevat onder andere:

  • De geschiedenis en uitleg van het Usui System of Natural Healing
  • De werking van de energie en het ontstaan van klachten
  • Behandelen van anderen, huisdieren, kinderen en jezelf
  • De vijf Reikiprincipes
  • Vier inwijdingen die u afstemmen op de kosmische energie waardoor de energie voelbaar gaat stromen. Tijdens deze inwijdingen worden (ook door middel van reiki-energie) energiebanen, chakra's en de aura vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.  
  • Technieken om te gronden, rustig te worden, beter te slapen en beter te concentreren

U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en een certificaat na afsluiting.

Ongeveer drie weken na de cursus is er een terugkomavond voor de cursisten die dat willen. Deze avond wordt tijdens de cursus gepland.

Cursusdata, tarief en locatie

Data:

Zaterdag 18  januari 2020 van 11.30-17.30 uur (vol)

Maandag 9 maart 2020 van 11.30-17.30 uur (vol)

Zaterdag 18 april van 11.30-17.00 uur (nog 3 plaatsen beschikbaar, nieuw bijgepland!)

Dinsdag 28 april 2020 van 11.30-17.30 uur (vol)

Latere cursusdata worden binnenkort gepland.


Tarief: 175,-


Locatie: 

De cursus (maximaal 4 cursisten) wordt meestal gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving. Voor grotere groepen (maximaal 8 cursisten) maken we gebruik van een ruimte bij Sportsalon Sanavitala in Hoogland. 

Aanmelden