Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki I, de eerste graad (Shoden)

Reiki BhiSajya leert u tijdens de cursus Reiki 1 op een ontspannen en praktische manier hoe u uzelf en anderen kunt gaan behandelen. U wordt afgestemd (of ingewijd) op de universele energie waardoor energiebanen, chakra's en de aura worden gebalanceerd en vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.

U leert hoe de energie werkt en wat de mogelijkheden en toepassingen zijn. Direct na de cursus kunt u zelfstandig een reikibehandeling geven aan uzelf maar ook aan familieleden, vrienden, kennissen, buren en huisdieren. Ook is het vaak mogelijk reiki te gebruiken in uw werk, de stof tijdens de cursus wordt hierbij aangepast aan uw wensen en doelen.

Naast het kunnen geven van behandelingen is de cursus reiki 1 voor veel mensen een omslagpunt in hun leven. De cursus leert u de werking van energie in het dagelijkse leven waardoor u beter begrijpt waardoor u door bijvoorbeeld een drukke stad erg moe kunt worden of hoe u uw hoofd 's nachts rustig kunt maken. 


Lesstof

De lesstof bevat onder andere:

  • De geschiedenis en uitleg van het Traditional Usui System of Natural Healing
  • De werking van de energie en het ontstaan van klachten
  • Tijdens de cursus oefent u hoe u uzelf en anderen kunt behandelen. U leert elkaar een volledige behandeling te geven op een behandeltafel, op een stoel en hoe u uzelf kunt behandelen. 
  • De vijf Reikiprincipes
  • Vier inwijdingen die u afstemmen op de kosmische energie waardoor de energie voelbaar gaat stromen. Tijdens deze inwijdingen worden (ook door middel van reiki-energie) energiebanen vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.  
  • Technieken om te gronden, rustig te worden, beter te slapen en beter te concentreren
  • Een terugkomafspraak na 21 dagen met hetzelfde groepje om samen te evalueren en nogmaals behandelen.
  • U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en een certificaat na afsluiting

 

Cursusdata, tarief en locatie

Aankomende cursusdata 2024:

Zaterdag 13 juli (vol)

Maandag 12 augustus (vol)

Zaterdag 7 september (nog 1 plaats beschikbaar)

Dinsdag 8 oktober (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Zaterdag 23 november (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Maandag 16 december (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Lestijd:  van 11.00 tot 17.30 uur en daarnaast nog een terugkom moment na ongeveer drie weken. Deze datum wordt tijdens de cursus onderling afgesproken.

Locatie:  De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland.  Zie adres en contact voor een routebeschrijving.

Tarief: 275,-

Aanmelden

Als ReikiMaster opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders verklaar ik dat alle cursussen voldoen aan onderstaande eisen gesteld door de Vereniging van ReikiMasters Cirkel.