Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki I, de eerste graad (Shoden)

Reiki BhiSajya leert u tijdens de cursus Reiki 1 op een ontspannen en praktische manier hoe u uzelf en anderen kunt gaan behandelen. U wordt afgestemd (ook genaamd ingewijd) op de universele energie waardoor energiebanen, chakra's en de aura worden gebalanceerd en vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.

U leert hoe de energie werkt en wat de mogelijkheden en toepassingen zijn. Direct na de cursus kunt u zelfstandig een reikibehandeling geven aan uzelf maar ook aan familieleden, vrienden, kennissen, buren en huisdieren. Ook is het vaak mogelijk reiki te gebruiken in uw werk, de stof tijdens de cursus wordt hierbij aangepast aan uw wensen en doelen.

Naast het kunnen geven van behandelingen is de cursus reiki I voor veel mensen een omslagpunt in hun leven. De cursus leert u de werking van energie in het dagelijkse leven waardoor u beter begrijpt waardoor u door bijvoorbeeld een drukke stad erg moe kunt worden of hoe u uw hoofd 's nachts rustig kunt maken. U leert wat u kunt doen wanneer u bijvoorbeeld van alles tegelijk aan het doen bent maar niets af komt...


Lesstof

De lesstof bevat onder andere:

  • De geschiedenis en uitleg van het Usui System of Natural Healing
  • De werking van de energie en het ontstaan van klachten
  • Tijdens de cursus leert u hoe u anderen, huisdieren, kinderen en uzelf kunt behandelen en oefent u samen met de andere cursisten. 
  • De vijf Reikiprincipes
  • Vier inwijdingen die u afstemmen op de kosmische energie waardoor de energie voelbaar gaat stromen. Tijdens deze inwijdingen worden (ook door middel van reiki-energie) energiebanen, chakra's en de aura vrijgemaakt van blokkades. Dit activeert het vermogen om gebruik te maken van de universele energie waardoor u deze aan uzelf en anderen door kunt geven.  
  • Technieken om te gronden, rustig te worden, beter te slapen en beter te concentreren


U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en een certificaat na afsluiting.

 


Cursusdata, tarief en locatie

Data: 

Corona update: per cursus wordt ongeveer een week ervoor bekeken en overlegd of deze door kan gaan. Reiki is een contactberoep en ook de cursussen vallen in deze categorie. Indien nodig wordt de cursus verzet naar een later moment.

Dinsdag 7 september (vol)

Zaterdag 18 september (vol)

Maandag 4 oktober (vol)

Dinsdag 12 oktober (vol)

Zaterdag 30 oktober (vol)

Maandag 15 november (vol)

Zondag 28 november (vol)

Zaterdag 18 december (vol)

Eind november/begin december worden de nieuwe cursusdata voor 2022 gepland en hier vermeld.

Lestijden: 

Eén dag vanaf 11.30 uur tot 17.30 uur en een onderling te bepalen terugkomdag na ongeveer drie weken.

Locatie: 

De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving.

Tarief: 200,-


Aanmelden