Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki II, de tweede graad (Okuden)

Indien u de cursus Reiki I heeft afgerond en vertrouwd bent met het geven van behandelingen aan anderen en uzelf kunt u de cursus Reiki II volgen.

Voor deelname aan de cursus Reiki II is het belangrijk de mogelijkheden en werking van de energie goed te begrijpen en een goed en duidelijk herkenbaar gevoel in de handen te hebben ontwikkeld.

De cursus Reiki II biedt meer mogelijkheden om met de energie te werken en geeft een verdieping en verdere ontwikkeling, ook op mentaal en emotioneel gebied. U leert de reikisymbolen en hun toepassingen kennen en het geven van een behandeling op afstand.

Door de inwijding die bij de cursus reiki II hoort neemt de kracht van uw behandelingen sterk toe en kunt u zich verder ontwikkelen op het reikipad. Het kan een begin zijn van een grote spirituele ontwikkeling.

Klik hier voor alle cursustarieven.


Lesstof

De lesstof bevat onder andere:

  • Een korte samenvatting van de lesstof van reiki I
  • U leert de eerste drie reikisymbolen en hun bijbehorende mantra's kennen en ermee werken
  • De ethische kant van behandelen
  • U leert de techniek om anderen op afstand te behandelen
  • Oefenen in de praktijk met een familielid of vriend op afstand
  • De mogelijkheden van de symbolen tijdens tafelbehandelingen
  • Het reinigen van ruimtes en het neutraliseren van energieën
  • U ontvangt de initiatie (of inwijding) die u afstemt op de hogere trilling waardoor uw behandelingen in kracht toenemen


U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat na afsluiting. 


Cursusdata, tarief en locatie

Data:

(Corona update: per cursus wordt ongeveer een week ervoor bekeken of overlegd of deze door kan gaan. Indien nodig wordt een andere datum afgesproken)

Zaterdag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur (nog 1 plaats beschikbaar)

Dinsdag 20 oktober van 12.00 tot 17.00 uur (vol)

Zaterdag 21 november 12.00 tot 17.00 uur (nog 1 plaats beschikbaar)

De data hierna worden later bepaald en hier vermeld. U kunt zich bij interesse wel vast aanmelden zodat u een bericht ontvangt wanneer deze data bekend zijn.

Locatie: 

De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving. Voor grotere groepen (maximaal 8 cursisten) maken we gebruik van een ruimte bij Sportsalon Sanavitala in Hoogland. 

Tarief: 200,-


Aanmelden

Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de cursus? Laat dan hier uw bericht achter. Indien u geen reactie krijgt, check dan uw spam-box of bel even naar 033-4807236.