Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Opfriscursus

Heeft u ooit een cursus reiki gevolgd maar wilt u graag de stof nog eens doornemen? U kunt dan een afspraak maken voor een opfriscursus in de avond of middag.

Tijdens deze cursus ontvangt u het schriftelijk lesmateriaal van Reikipraktijk BhiSajya, wordt de stof van de cursus (reiki I, II of IIIa) doorgenomen, worden de handposities herhaald en ontvangt u een extra inwijding. Hierna zult u de energie weer voelen stromen en bent u weer zekerder van uw behandelingen.

Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat u een cursus Reiki gevolgd heeft, of bij wie. We kijken samen waar een aanvulling nodig is zodat u weer compleet op de hoogte bent.

Het natuurlijk ook mogelijk opnieuw met een cursus mee te doen. Het voordeel daarvan is dat u weer oefent in het geven van behandelingen en deze ook ontvangt. Ook krijgt u dan het certificaat van Reikipraktijk BhiSajya.

Klik hier voor de cursustarieven.

Cursuslocatie

De cursus (maximaal 4 cursisten) wordt gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving. 

Aanmelden