Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki IIIa, practitioner, aspirantmaster (Shinpiden)

Wilt u een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier reikibehandelingen te kunnen geven?

U kunt dan de cursus Reiki IIIa volgen. U wordt dan aspirant master en ontvangt dan de masterinwijding en het mastersymbool. Uw behandelingen worden zeer krachtig en u kunt uw technieken volledig ontwikkelen.

Reiki IIIa biedt groei en ontwikkeling op spiritueel niveau. Wanneer u de cursussen reiki I, II en IIIa bij Reiki BhiSajya heeft gevolgd en voldoende behandelingen en ervaring in eigen kring heeft opgedaan kunt u als practitioner uw eigen praktijk opzetten. Wilt u ook les gaan geven dan kunt u de reikimasteropleiding bij Reikipraktijk BhiSajya volgen. Het is dan niet nodig de cursus IIIa eerst te volgenIndien u na de cursus Reiki IIIa (indien gevolgd bij BhiSajya) alsnog de volledige masteropleiding wilt volgen worden de kosten van de cursus reiki IIIa op het tarief in mindering gebracht, u betaalt nooit dubbel.


Lesstof

  • Korte herhaling van de lesstof van reiki II met de bijbehorende symbolen
  • U leert het reikimastersymbool en het bijbehorende mantra kennen
  • U ontvangt de masterinwijding (of initiatie). Dit is de laatste inwijding van het reikitraject en uw behandelingen nemen hierdoor zeer sterk in kracht toe.
  • Oefeningen voor gronding en aurareiniging


U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat bij afsluiting.


Cursusdata, tarief en locatie

Data:

(Corona update: Ongeveer een week voor de cursussen wordt gekeken of de cursus door kan gaan. Indien nodig wordt een nieuwe datum ingepland)

Maandag 24 augustus van 12.00 tot 16.30 uur (vol)

Dinsdag 13 oktober van 12.00 tot 16.30 uur (nog 1 plaats beschikbaar)

De data hierna worden later bepaald en hier vermeld. U kunt zich bij interesse wel vast aanmelden zodat u een bericht ontvangt wanneer deze data bekend zijn.

Locatie: 

De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving. Voor grotere groepen (maximaal 8 cursisten) maken we gebruik van een ruimte bij Sportsalon Sanavitala in Hoogland. 

Tarief: 200,-


Aanmelden