Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki IIIa, practitioner, aspirantmaster (Shinpiden)

Wilt u een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier reikibehandelingen te kunnen geven?

U kunt dan de cursus Reiki IIIa volgen. U wordt dan aspirant master en ontvangt dan de masterinwijding en het mastersymbool. Uw behandelingen worden zeer krachtig en u kunt uw technieken volledig ontwikkelen.

Reiki IIIa biedt groei en ontwikkeling op spiritueel niveau. Wanneer u de cursussen reiki I, II en IIIa bij Reiki BhiSajya heeft gevolgd en voldoende behandelingen en ervaring in eigen kring heeft opgedaan kunt u als practitioner uw eigen praktijk opzetten. Wilt u ook les gaan geven dan kunt u de reikimasteropleiding bij Reikipraktijk BhiSajya volgen. Het is dan niet nodig de cursus IIIa eerst te volgenIndien u na de cursus Reiki IIIa alsnog de volledige masteropleiding wilt volgen worden de kosten van de cursus reiki IIIa op het tarief in mindering gebracht, u betaalt nooit dubbel.

Klik hier voor de cursustarieven.

Lesstof

  • Herhaling van de lesstof van reiki II met de bijbehorende symbolen
  • U leert het reikimastersymbool en het bijbehorende mantra kennen
  • U ontvangt de masterinwijding (of initiatie). Dit is de laatste inwijding van het reikitraject en uw behandelingen nemen hierdoor zeer sterk in kracht toe.
  • Oefeningen voor gronding en aurareiniging

U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat bij afsluiting.

Cursusdata en -locatie

Data:

Dinsdag 3 december van 12.00 tot 16.30 uur (nog één plaats beschikbaar)

Zaterdag 22 februari 2020 van 12.00 tot 16.30 uur (nog 3 plaatsen beschikbaar)

De cursusdata vanaf mei 2020 worden later gepland.


Locatie: 

De cursus (maximaal 4 cursisten) wordt meestal gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. De onkosten zijn hierdoor laag waardoor we de cursusprijzen betaalbaar kunnen houden. Zie adres en contact voor een routebeschrijving. Voor grotere groepen (maximaal 8 cursisten) maken we gebruik van een ruimte bij Sportsalon Sanavitala in Hoogland. 

Aanmelden