Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki IIIa, practitioner, aspirantmaster (Shinpiden)

Wilt u ook kunnen werken met het mastersymbool en de masterinwijding ontvangen? Of wilt u een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier reikibehandelingen te kunnen geven?

U kunt dan de cursus Reiki IIIa volgen. U wordt dan aspirant master en ontvangt dan de masterinwijding en het mastersymbool. Uw behandelingen worden zeer krachtig en u kunt uw technieken volledig ontwikkelen.

Reiki IIIa biedt groei en ontwikkeling op spiritueel niveau. Wanneer u de cursussen reiki I, II en IIIa bij Reiki BhiSajya heeft gevolgd en voldoende behandelingen en ervaring in eigen kring heeft opgedaan kunt u als practitioner uw eigen praktijk opzetten. Wilt u ook les gaan geven dan kunt u de ReikiMasteropleiding bij Reikipraktijk BhiSajya volgen. Het is dan niet nodig de cursus IIIa eerst te volgen

Lesstof

  • U leert het reikimastersymbool en het bijbehorende mantra kennen
  • U ontvangt de masterinwijding (of initiatie). Dit is de laatste inwijding van het reikitraject en uw behandelingen nemen hierdoor zeer sterk in kracht toe.
  • Oefeningen voor gronding en aurareiniging
  • U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat bij afsluiting

Cursusdata, tarief en locatie

 Aankomende cursusdata 2024:

Zaterdag 20 april (vol)

Maandag 17 juni (vol)

Dinsdag 2 juli (vol)

Dinsdag 27 augustus (weer 1 plaats beschikbaar)

Dinsdag 24 september (nog 3 plaatsen beschikbaar)

De cursusdata hierna worden binnenkort gepland en hier vermeld., neem rustig contact op om een nieuwe datum te plannen. 

Lestijd: van 12.00 tot 17.00 uur

Locatie: De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland.  Zie adres en contact voor een routebeschrijving. 

Tarief: 250,-

Aanmelden