Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reiki IIIa, practitioner, aspirantmaster (Shinpiden)

Wilt u ook kunnen werken met het mastersymbool en de masterinwijding ontvangen? Of wilt u een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier reikibehandelingen te kunnen geven?

U kunt dan de cursus Reiki IIIa volgen. U wordt dan aspirant master en ontvangt dan de masterinwijding en het mastersymbool. Uw behandelingen worden zeer krachtig en u kunt uw technieken volledig ontwikkelen.

Reiki IIIa biedt groei en ontwikkeling op spiritueel niveau. Wanneer u de cursussen reiki I, II en IIIa bij Reiki BhiSajya heeft gevolgd en voldoende behandelingen en ervaring in eigen kring heeft opgedaan kunt u als practitioner uw eigen praktijk opzetten. Wilt u ook les gaan geven dan kunt u de reikimasteropleiding bij Reikipraktijk BhiSajya volgen. Het is dan niet nodig de cursus IIIa eerst te volgen

Lesstof

  • Korte herhaling van de lesstof van reiki II met de bijbehorende symbolen
  • U leert het reikimastersymbool en het bijbehorende mantra kennen
  • U ontvangt de masterinwijding (of initiatie). Dit is de laatste inwijding van het reikitraject en uw behandelingen nemen hierdoor zeer sterk in kracht toe.
  • Oefeningen voor gronding en aurareiniging


U ontvangt schriftelijk lesmateriaal en certificaat bij afsluiting.

Cursusdata, tarief en locatie

Data:

Corona update: Reiki valt onder de contactberoepen waardoor de cursussen tot 14 januari niet door kunnen gaan. De overige cursussen gaan door als de regels tegen die tijd versoepeld zijn. Per cursus wordt ongeveer een week ervoor bekeken en overlegd of deze door gaat of wordt verzet naar een later moment.

Donderdag 3 november van 12.00 tot 17.00 uur (nog 1 plaats beschikbaar)

Maandag 21 februari 2022 (vol)

Dinsdag 12 april 2022 (vol)

Dinsdag 31 mei 2022 (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Cursusdata hierna worden later gepland en hier vermeld.

Locatie: 

De cursus  wordt in kleine groepjes gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland.  Zie adres en contact voor een routebeschrijving. 

Tarief: 225,-

Aanmelden