Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Reikimasteropleiding (Reiki 3B)

Indien u de cursus Reiki I en II of Reiki IIIa heeft gevolgd en anderen wilt gaan opleiden kunt u de beroepsopleiding tot Reikimaster volgen. Dit is alleen mogelijk wanneer u zelf over een zeer uitgebreide ervaring beschikt en langere tijd veel met reiki hebt gewerkt. Tegenwoordig worden er veel reikimastercursussen aangeboden die claimen u in één of twee dagen reikimaster te maken maar dat is natuurlijk  onmogelijk. Alleen door veel behandeluren (en vaak jaren ervaring) kun je de kennis opbouwen die nodig is om les te kunnen geven. Reiki BhiSajya biedt een individueel traject met als hoogste doel kwalitatief zeer goede masters op te leiden die de naam van reiki hoog kunnen houden. Deze opleiding vraagt dus een grote toewijding en zorgt voor een goede basis om zelf te kunnen starten.

Tijdens deze opleiding ontvangt u de masterinitiatie met bijbehorende symbolen, loopt u stage en leert u hoe u anderen kunt initiëren. Ook wordt u begeleid in het opzetten van een praktijk.

Duur en opzet traject

Reikipraktijk BhiSajya biedt een volledig mastertraject aan waarin u wordt opgeleid tot zelfstandig reikimaster. Na deze beroepsopleiding kunt u zelf cursisten gaan opleiden. Reikipraktijk BhiSajya begeleidt u in het traject en zorgt dat u professioneel aan de slag kunt.

Aan het begin van het traject wordt een programma op maat gemaakt en worden afspraken en stages ingepland zodat u weet wanneer uw opleiding afgerond zal zijn. De lengte van de opleiding is gemiddeld vier maanden, afhankelijk van ervaring in behandelingen en kennis.

U ontwikkelt onder begeleiding van BhiSajya uw eigen lesmateriaal, cursusopbouw en certificaten en leert hoe u anderen gaat initiëren. Aan het eind van het traject ontvangt u de masterinitiatie en het daarbij behorende certificaat. Hierna blijf ik uiteraard beschikbaar voor ondersteuning.

Na deze opleiding kunt u goed voorbereid als reikimaster aan de slag en kunt u zich tevens als master laten registreren bij de Vereniging van ReikiMasters Cirkel. 

Er is maar beperkt plaats dus deze opleiding is alleen mogelijk voor cursisten die de eerdere cursussen ook bij BhiSajya hebben gevolgd.

Cursuslocatie

De cursus wordt gegeven in de praktijk op de Tingieterstraat 18 in Hoogland. Zie adres en contact voor een routebeschrijving.

Aankomend traject

Vanaf februari wordt een traject gestart waarbij nog plaats is.

Aanmelden