Reiki BhiSajya
Voor opleidingen en behandelingen

Gastenboek

 Een nieuwe review schrijven over een behandeling of cursus? Dat kan hier. Alvast hartelijk bedankt!


Gastenboek

Marianne Grammata
25-04-24 16:38:21
Ik heb de reiki 3a cursus gevolgd bij Annette. Wat een mooi heldere cursus was dat! Fijn en heldere uitleg, met cursusmap en genoeg tijd om ervaringen te delen. Anette neemt de tijd om te luisteren en haar ervaringen te delen; bv wat reiki met haar en cliënten heeft gedaan. Anette is voor mij een verademing! Down to Earth en intuïtief. Ik heb mijn plezier in reiki geven her-vonden, heel dankbaar en zo blij!
Joyce Wagensveld
23-11-23 08:40:06
Wát een mooie dag is dit geweest! Fijne ontvangst, echt een warm welkom! In kleine groepjes Reiki 1 leren. Annette is lekker down to earth en legt alles ontzettend goed uit. Heel veel geoefend en ook echt resultaten geboekt! Nu lekker veel oefenen en in de praktijk brengen wat ik heb geleerd. Nu al zin in de terugkomdag en voor een volgende keer door met Reiki 2!
Dank je wel Annette voor al je kennis, het is duidelijk dat je van je werk houdt!
Daphne Daphne Pasop-Hendriks
18-11-23 18:52:13
Met enorm veel plezier en openheid Reiki 1 gedaan. Annette is toegankelijk, open, warm en een erg prettige vrouw. Met veel passie en liefde neemt ze jou mee in de Reiki. Met name haar nuchterheid is erg plezierig. Ik was samen met mijn man, wat een fijne ervaring was en is. Samen verder ontdekken en leren... Dank Annette.
Ilse van de Burgwal
20-03-22 15:49:18
Met veel plezier heb ik op 12 februari 2022 Reiki 1 bij Annette gevolgd. Als ik eerlijk ben was ik vooraf nogal sceptisch, maar de nuchtere en praktische uitleg maakte al snel dat ik er enthousiast van werd. En nu dagelijks Reiki inzet in mijn praktijk!

Annette is rustig en enthousiast en kan op een prettige en nuchtere manier uitleggen wat Reiki is, welke handelingen erbij komen kijken en waarom.
Mariska Pot
01-02-22 12:38:40
25 januari de Reiki 1 gevolgd bij Annette.
Wat een verademing was die dag.
Annette legt alles heel erg fijn en begrijpelijk uit.
De inwijdingen hebben mij echt een boost gegeven.
Na deze dag voel ik mij zo anders als normaal, ik voel mij veel opgewekter en positiever in het leven staan.
Kortom heel erg tevreden en blij dat ik dit heb gedaan.
Ik kom zeker ook bij Annette terug voor mijn Reiki 2 :)
EMB van Breemen
13-10-21 14:15:04
Annette weet op een heel professionele, niet-zweverige manier haar kennis over te brengen.
Zij heeft mij enorm geïnspireerd en veel waardevolle inzichten gegeven.
De Reiki 1 en Reiki 2 cursussen zijn voor mij baanbrekend geweest en daarvoor ben ik haar heel dankbaar!!
Marike Stelloo
05-10-21 11:08:19
Met veel plezier en onder de indruk van de cursus ben ik na Reiki 1 naar huis gefietst. Wat een bijzondere middag in de veilige omgeving van Annette en een fijne medecursist. Annette laat je op een hele vertrouwde en zorgzame manier kennismaken met Reiki. Wat een ervaring heeft Annette in huis. Zij staat echt voor wat zij doet.
De lesstof is volledig, de sfeer open en warm. Dank Annette voor deze waardevolle reis.
Hartelijke groet Marike
Stefanie Barkok
28-02-21 21:17:15
Ik heb Annette ervaren als een bescheiden, warmtevolle, wijze en vakkundige vrouw.
Ze heeft ontzettend veel
kennis en ervaring op
gebied van reiki en mediumschap.
In de reiki 2 cursus heeft ze mij naast het leren van de ‘reguliere’ lesstof ook inzichten aangereikt.
Haar bescheidenheid werkt ontwapenend.
Ik kan het iedereen aanraden!!
Annelies Post
16-11-19 10:09:43
Verwachtingsvol ging naar de cursus Reiki 1 en vanaf het begin voelde het goed. De hartelijke ontvangst door Annette, de leuk mede-cursisten, de kleine setting, de aandacht voor elkaar en de prettige, veilige sfeer. Annette legde alles duidelijk uit en haar persoonlijke verhalen motiveerden mij allen nog meer om Reiki te leren kennen en te ondergaan. Dat Reiki iets voor me doet werd op de cursusdag al duidelijk en ik kijk uit naar de verdere ontdekkingsreis. Een reis waarvan ik blij ben dat deze bij Annette is begonnen.

Annelies
Tonen: 5  10

28-01-2018

Ik kan de cursussen Reiki 1 en 2 bij Annette van harte aanbevelen. Annette schept een perfecte sfeer, is heel inspirerend en deskundig. Vanuit haar eigen ervaringen kan zij haar enthousiasme voor Reiki heel goed overbrengen. Ook de ethische kant krijgt veel aandacht in haar cursussen. Zij heeft een goed oog voor haar cursisten. Haar humor en praktische benadering spreken mij erg aan. Ik ben heel blij dat ik bij Annette de cursussen heb gevolgd. De 5 sterren verdient zij wat mij betreft helemaal!

Nancy van den Boom

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

24-01-2017

Met heel veel plezier heb ik Reiki 1 en 2 gevolgd bij BhiSajya. Annette is een toegewijde en ervaren Reiki master die inspireert en met geduld uitlegt. Duidelijk en uitgebreid lesmateriaal en betaalbare tarieven, kortom: ik kan haar praktijk van harte aanbevelen!

Helen van Dijk

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

03-07-2017

Hoi Annette, ik heb erg genoten van het Reiki1 weekend. Jouw aanpak vind ik heel prettig door je nuchterheid, uitgebreide kennis, wijsheid, je warmte en ook humor en vrolijkheid. Je hebt mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd en wat heb ik veel geleerd. Dank je wel daarvoor. Ik voel me heel dankbaar met deze ervaring en alles wat er is! Niets was jou te veel en de middagen vlogen om. Ik kan jouw cursus van harte aanbevelen. Tot ziens dat weet ik zeker.

Hartelijke groeten
Nancy 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

12-10-2016

In januari heb ik na een lange zoektocht me opgegeven voor de cursus reiki 1 bij Annette. De cursus was een openbaring voor mijn. Mijn jarenlange klachten (fibromyalgie), werden een stuk minder nadat ik me zelf kon behandelen. In juli heb ik de cursus reiki 2 ook gevolgd bij Annette. Ook deze keer was het de prettige sfeer die Annette tijdens zo'n cursus creëert, weer voelbaar. Ook na deze twee cursussen kon ik voor vragen altijd bij haar terecht. Voor iedereen die overweegt om een reikicursus te gaan volgen kan ik maar een ding zeggen, doe dit zeker bij Annette!

Maartje 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

25-11-2016

Ik heb, nadat ik Reiki 1 een tijd geleden gedaan heb, een opfriscursus en later nog een oefenmiddag bij Annette gedaan. Hierbij heeft zij mij opnieuw de handposities en diepgaande informatie gegeven over Reiki en heb ik later dus nog kunnen oefenen met andere cursisten van haar. Ik heb haar manier van uitleggen als aangenaam ervaren, mede door haar nuchtere benadering. Vriendelijk, zachtaardig, duidelijk uitleggend, en meedenkend zijn enkele woorden die bij mij opkomen. Je kunt zeker bij haar een cursus doen :).

Mvg, Peter